Objavljeni natječaji za upise za studiranje na vukovarskom Veleučilištu

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Veleučilište “Lavoslav Ružička”u Vukovaru objavilo je Natječaj za upis studenata u I. godinu preddiplomskih stručnih studija za akademsku godinu 2019/2020. Vukovarsko Veleučilište upisuje studente u studije trgovine, fizioterapije i upravni studij. Isto tako Veleučilište “Lavoslav Ružička” objavljuje i Natječaj za upis studenata u I. godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Preventivna fizioterapija za akademsku godinu 2019/2020.

Više informacija možete dobiti i na telefon 032/ 444 693, a natječaji i pripadajući obrasci prijave na razredbeni postupak su i na linku:

https://www.vevu.hr/

Iz vukovarskog Veleučilišta kao jednu od pogodnosti za studente izvan Vukovara ističu i mogućnost smještaja u Studentskom domu “Leopold” koji je otvoren krajem prošle godine. Dom ima kapacitet 108 ležajeva od čega je 50 dvokrevetnih i i 8 jednokrevetnih soba. Također u ponudi imaju i sobe prilagođene osobama s invaliditetom. U ponudi su i studentski restoran, sportska igrališta, informatički kabinet, zajedničke prostorije, praonica i glačaonica rublja, WiFi, električni bicikli… Kako izgleda Studentski dom “Leopold”  možete pogledati i na Internet adresi: www.studom.vevu.hr