Nova digitalna prezentacija grada Vinkovaca

Foto: Grad Vinkovci

Turistička zajednica grada Vinkovaca ima novu web stranicu koja posjetiteljima pruža relevantne i zanimljive informacije kroz video sadržaje, fotografije i popratne tekstove.

Nova web stranica nalazi se na domeni visitvinkovci.com. Gosti Vinkovaca, ali i domaćini, mogu otkriti do sada njima možda nepoznate činjenice o Vinkovcima te saznati koji turistički programi su aktualni u gradu i okolici. Za fotografije i video sadržaje pobrinuli su se naši vinkovački fotografi Dražen Bota i Saul Tikvić, a kada govorimo o turističkim fotografijama, svakako treba spomenuti i Marija Romulića iz Osijeka čije fotografije također obogaćuju web stranicu.

“U rubrici Što ima za jesti, svoje recepte dijele naše sugrađanke. Rubrika je to koju ćemo rado proširivati, stoga pozivamo zainteresirane da nam dostave svoje, tipične vinkovačke i slavonsko-srijemske recepte, uz fotografiju jela kako bismo dodatno obogatili našu web stranicu i prezentirali bogatu gastronomiju našega kraja”, navode iz vinkovačke turističke zajednice dodajući kako je u tijeku prijevod teksta na engleski i njemački jezik.

“I za kraj, drago nam je što se na našoj web stranici možete i prošetati Vinkovcima zahvaljujući Virtualnoj šetnji 360. Tako možete iz udobnosti svoga doma dobiti uvid u pojedine zanimljivosti i atrakcije Vinkovaca. Premda je ovim snimkama mnogo toga obuhvaćeno, one nikako ne mogu nadomjestiti stvarni posjet gradu, stoga poziv i dalje stoji: dođite u Vinkovce!”, pozivaju iz Turističke zajednice Grada Vinkovaca.

Foto: Đuro Karalić