Cibalijine momčadi konačno će trenirati na terenu s umjetnom podlogom

Foto: Grad Vinkovci

Potpisivanjem ugovora s izvođačem radova osigurani su svi uvjeti za početak izgradnje terena s umjetnom podlogom koji će koristiti Cibalijine momčadi.

Na stadionu HNK Cibalije ugovor su danas potpisali vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić i direktor Sokola Goran Elez.

“Izgradnjom ovakvog modernog igrališta, klub će na raspolaganju imati puno kvalitetniju infrastrukturu što će omogućiti značajno bolje uvjete rada za sve dobne uzraste. Ukupna vrijednost ugovora s PDV-om je gotovo 2,2 milijuna kuna. Izvođač, tvrtka Sokol, će odraditi pripremi teren, a HNS će nam donirati gornji dio, odnosno samu umjetnu travu”, poručio je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Po riječima predsjednice HNK Cibalia Dee Lasić, današnje potpisivanje ugovora najljepša je vijest za klub i za 383 polaznika škole nogometa.

“Konačno ćemo imati dobre uvjete za rad te ćemo ovdje moći trenirati tijekom cijele godine, tako da nećemo imati probleme tijekom zimskih mjeseci. Ovim putem želim zahvaliti HNK Vinkovci i NK Dilj te svima ostalima koji će nam pomoći tako što će nam tijekom radova ustupiti svoje terene na kojima ćemo trenirati”, kazala je Dea Lasić.