Nepoznata žena prevarila stomatologinju iz Vinkovaca

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je u Starim Jankovcima, u naselju Ruđera Boškovića, u periodu od 6. – 8. lipnja, iz pomoćne prostorije obiteljske kuće otuđen jedan veliki električni čekić sa pripadajućim spremnikom te benzinski agregat u vlasništvu tvrtke iz Vukovaca. Kako navode iz policije vukovarska tvrtka je ovim oštećena za desetak tisuća kuna, policija traga za počiniteljem/ima te je podnijela kaznenu prijavu sumnjajući na počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.

Policiji je 44-godišnja stomatologinja iz Vinkovaca prijavila kako ju je 8. lipnja prevarila ženska osoba čiji identitet ne poznaje.

„Liječnica dentalne medicine je ugradila protetiku na gornje zubalo ženske osobe, no kada je namjeravala naplatiti pruženu dentalnu uslugu, nepoznata ženska osoba je napustila prostorije stomatološke ordinacije u Vinkovcima, ne plativši iznos od više tisuća kuna, za koliko je i oštećena 44 – godišnja stomatologinja iz Vinkovaca. U tijeku su policijski izvidi i prikupljanje informacija radi utvrđivanja identiteta nepoznate ženske osobe i razrješenja ovog kaznenog djela“, navode iz PU.

Izvijestili su i kako su se u protekla 24 sata dogodile četiri prometne nesreće među kojima je bila jedna sa četiri lakše ozlijeđene osobe (Vukovar) i tri prometne nesreće sa materijalnom štetom (Vinkovci, Vukovar i Županja).