Neizvjesna dalja sudbina Radio Iloka

Foto: www.facebook.com

ILOK, Prema informacijama iz Iloka pred lokalnom radio postajom Radio Ilok su neizvjesni dani. Naime, poslije podnesene ostavke direktorice Radio Iloka Marije Ivanek Skupština Radio Iloka je raspisala Javni natječaj za direktora pošto zaposlenice nisu iskazale spremnost za preuzimanje te funkcije.

Radio Ilok trenutno zapošljava dvije osobe dok je trećem zaposleniku u međuvremenu uručen otkaz. Kako se navodi na društvenim mrežama na raspisani natječaj pristigla je jedna prijava koja je u međuvremenu povučena. Prije odlaska direktorica Ivanek treba zaposlenicima isplatiti place te provesti primopredaju. Međutim, problem se javlja što nema zainteresiranih za mjesto direktor, a kako trgovačko društvo ne može poslovati bez direktora moglo bi doći do gašenja Radio Iloka.

S obzirom na sve što se događa u i oko Radio Iloka najavljeno je kako će Skupština Radio Iloka uskoro održati sastanak kako bi odlučili o daljoj sudbini ovoga iločkog radija. Inače, u Skupštini je pet suvlasnika ali financijsku potporu Radio Iloku daje samo Grad Ilok.