Nalet vlaka na osobno vozilo u Otoku, nema ozlijeđenih osoba

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, U srijedu ujutro, oko 5,10 sati, na pružnom prijelazu u ulici Braće Radić u Otoku došlo je do naleta motornog vlaka na osobno vozilo županjskih registarskih oznaka. Nema ozlijeđenih osoba. Vozač osobnog vozila je bio sam u vozilu.

Nepoznati počinitelj je u večernjim satima 29. listopada na pročelja dvije obiteljske kuće u Ivankovu izlio crnu boju. Materijalna šteta u oba slučaja iznosi više tisuća kuna.

U policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 17-godišnjakom iz Vukovara, kojim je utvrđena sumnja kako su tijekom listopada 2018. godine na području Vinkovaca i Vukovara počinili osam kaznenih djela teške krađe. Riječ je o provalama u vikendice, iz kojih su obično otuđivali ručni i električni alat. 48-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu, priveden u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (Babina Greda, Vukovar, Đeletovci, Trpinja) i tri prometne nesreće u kojima su ukupno četiri osobe lakše ozlijeđene( Ilok, Bogdanovci, Vukovar).