MUP: U trenutku neleta vlaka smrtno stradala osoba se kretala kolosjekom

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je obavljen očevid jučerašnjeg događaja u kojem je 30-godišnji muškarac smrtno stradao uslijed naleta vlaka.

Očevidom je utvrđeno kako je vlak koji je prometovao na relaciji Novska-Vinkovci, krećući se kolosijekom uz Željezničku ulicu u Vinkovcima u smjeru vinkovačkog željezničkog kolodvora, naletio na 30-godišnjaka koji se u to vrijeme kretao tim kolosijekom.Uslijed udara vlaka, 30-godišnjak je na mjestu preminuo“, izvijestili su iz policije.

Nad tijelom preminulog obaviti će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće. Prema neslužbenim informacijama smrtno je stradao Denis Bura inače rođen 1992. godine. Riječ je o mladiću koji je nekada se bavio nogometom. Naime, igrao je za međužupanijskog ligaša NK Dilj sve do kolovoza 2016. godine kada mu je pozlilo poslije jedne odigrane utakmice. Nakon toga je pao u višetjednu komu da bi se kasnije doznalo kako je obolio od meningitisa. Iz kome se probudio u studenom iste godine.   

Policijska postaja Vinkovci zaprimila je prijavu vinkovačke tvrtke za drvnu industriju o krađi više komada kružnih pila i strojnih noževa iz skladišta u Dugoj ulici u Vinkovcima, čime je tvrtki počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila materijalna šteta, obje u Vinkovcima.