Most: Želimo više radnih mjesta, bolje plaće, a ne samo kvalitetniju nutellu

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U središtu Vukovara Most je završio svoju izbornu kampanju za EU izbore koji se održavaju u nedjelju. Predsjednik Mosta tom prilikom je rekao kako im je cilj da Slavonija i Hrvatska budu pune mladih ljudi, a ne da budu opustošene, kao što su sada, radi politike koja je provodila proteklih godina i političara-

„Mi to možemo, građani nam trebaju dati priliku za to. Dajte priliku da se stvori čestita i ponosna Hrvatska, Hrvatska puna mladih ljudi. Očekujem da će građani u velikom broju izaći na izbore te da se nada da je prošlo dovoljno vremena kako bi se znalo da se za Hrvatsku u Hrvatskoj i EU parlamentu bori od 2013. godine. Istakao je kako je Hrvatska trebala i morala dobiti više od EU u koju smo ušli kao samostalna i suverena država. Stoga očekujemo da se i druge članice prema Hrvatskoj odnosi na taj način. Nažalost, dosadašnji naši EU parlamentarci tamo su odlazili radi svojih fotelja u njima se klanjati umjesto da se bore za interese Hrvatske. Mogli su postići puno više. Želimo omogućiti da se naši mladi vrate, da u Hrvatskoj stvorimo EU standard i EU plaće i da se ne mora ići u Irsku ili Njemačku“, rekao je Petrov.

Stomatolog iz Lovasa Nizar Shoukry istakao je kako kandidati Mosta ne idu u EU parlament donijeti bolju nutellu ili pampers pelene.

„Idemo tamo raditi kako bi naši građani živjeli kako treba. Ako smo mi punopravna članica EU onda je sramotno da smo do sada donijeli samo kvalitetniju nutellu. Nama treba više radnih mjesta, bolje plaće, a onda ćemo mi kupiti djecu kvalitetniju nutellu“, kazao je Shoukry.