Malonogometna ekipa PU vukovarsko – srijemske osvojila 1. mjesto na turniru u spomen na Josipa Jovića

Foto: PU Vukovarsko - srijemske

ARŽANO, Malonogometna momčad PU Vukovarsko – srijemske osvojila je 1. mjesto na  26. Memorijalnom malonogometnom turniru koji je održan u Aržanu, na području PU splitsko _ dalmatinske, u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića.

Na turniru je sudjelovalo 11 malonogometnih ekipa policijskih uprava i ekipa Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu te 8 ekipa braniteljskih udruga. Nakon dva dana nadmetanja prvo mjesto i prijelazni pehar zasluženo je osvojila ekipa PU vukovarsko-srijemske pod vodstvom voditelja Službe za javni red i sigurnost Ante Zovka. U finalnoj utakmici, nakon regularnog dijela koji je završio rezultatom 0:0, pristupilo se izvođenju šesteraca gdje je ekipa PU vukovarsko-srijemske imala više koncentracije i „živaca“ te pobijedila rezultatom 5:4.

Malonogometni turnir organizirala je Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave splitsko-dalmatinske i IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.