Drugo izdanje “Roštilj majstorluka” u Bošnjacima održat će se 12. kolovoza

Foto: Pixabay

Ljubitelji roštilja doći će na svoje ukoliko 12. kolovoza posjete drugo izdanje “Roštilj majstorluka” u Bošnjacima.

Organizatori, Savjet mladih Općine Bošnjaci obećava pregršt dobre zabave i odličnu roštiljijadu koja će se održati na školskom igralištu s početkom u 18 sati.

Vrijedne grill-majstore i sve posjetitelje ove će godine zabavljati čak dvije glazbene skupine. Tijekom roštiljanja atmosferu će dodatno zagrijavati Iva&Dino, dok će nakon proglašenja nastupiti “Dva i pol muškarca”.

Pobjednika drugog „Roštilj majstorluka“ izabrat će četveročlani stručni žiri koji će pažnju obratiti na brojne elemente – termičku obradu, začine, inovativnost i kreativnost te grill tehniku, a samo ocjenjivanje bit će tajno. Svaki tanjur predan na ocjenjivanje mora sadržavati meso peradi, ćevap te carsko meso ili svinjsku vratinu. Nagrade su osigurane za prva tri mjesta.

Sve ekipe su obvezne same osigurati potrebne namirnice za roštiljanje (meso, povrće, začine) te sav pribor za roštiljanje i serviranje – roštilj, ugljen i ostalo.

Prijave ekipa za „Roštilj majstorluk“ otvorene su do 6. kolovoza, a prijaviti se može porukom putem Facebook ili Instagram stranice Savjeta mladih Općine Bošnjaci ili na broj telefona 0915658570 (Dominik).