Kroz razgovor s psihologom do izrade vlastite mentalne mape

VUKOVAR, PRONI Centar/ Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Gradskim savjetom mladih grada Vukovara organizira radionicu za mlade od 15 do 30 godina starosti s područja grada Vukovara koja će se održati u subotu, 24. rujna.

Radionicu, koja će se održati u vremenu od 10 do 13 sati u prostoru Europskog doma Vukovar, vodit će psiholog Marko Marincel i odgovarati na pitanja sudionika, te pomoći sudionicima radionice u izradi njihove vlastite mentalne mape, navode iz PRONI Centra.

Mentalna mapa je sredstvo koje nam pomaže kvalitetno organizirati neko znanje, a njegov prikaz omogućuje nam lakše tumačenje, pojašnjavaju dodajući kako metalna mapa potiče na kreativnost i na višestrano, sveobuhvatno razmišljanje.

“Vrlo je jednostavan i dobar putokaz pri rješavanju raznih problema. Svaki pojedinac ima vlastiti način razmišljanja, asocijacija, pamćenja i učenja, a izrada mentalne mape prati njegove načine i stoga je svaka mentalna mapa jedinstvena i pomaže onomu koji ju je izradio za sebe”, tvrde iz PRONI Centra.

Kako je broj sudionika ograničen, potrebno je prijaviti se najkasnije do 23. rujna na broj telefona 032/450-106, na mail adresu icm-vu@proni.hr ili u inbox Facebook stranice Info centra za mlade Vukovar. U prijavi je potrebno navesti: Ime i prezime, kontakt i jesu li učenik/ca, student/ica, zaposlen/a ili nezaposlen/a.

Ova edukativno-informativna radionica financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.

ĐURO KARALIĆ

Foto: Pixabay/English