Krađe, provale i prometne nesreće

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, PU vukovarsko-srijemske izvjestila je kako je između 18. i 20. ožujka nepoznati počinitelj provalio u poljoprivrednu ljekarnu u Starim Mikanovcima odakle otuđio veću količina pesticida. Zabilježena je i krađa s polja u blizini Đeletovaca odakle je nepoznati počinitelj otuđio pet košnica u vlasništvu 33-godišnjaka iz Vinkovaca. Krađa s dogodila između 15. i 20. ožujka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Policija je provela i kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Iloka kojemu je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe. Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak je 16./17. veljače 2017. godine provalio u trgovinu mješovite robe u Iloku iz koje je otuđio više stotina kuna novčanog pologa, kao i veću količinu cigareta i različitih artikala. Protiv 22-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (auto-cesta Zagreb-Lipovac-3, Ilok, Stari Mikanovci, Andrijaševci, Županja).