Krađe, provala i teža prometna nesreća

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Vukovarsko-srijemska policija izvjestila je utorak o nekoliko krađa i provala koje su se dogodile na području županije dok su u blizini Lipovca posječena stabla.

Unazad mjesec dana tako je provaljeno u vikendicu 63-godišnjaka u Vukovaru, u ulici Lijeva Sudoperica. Otuđen je alat u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Tijekom noći 22. veljače provaljeno je u trgovinu odjevnim predmetima u Vinkovcima, u ulici A. Starčevića. Otuđeni su artikli u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U šumskom predjelu „Jasinje“ u blizini Lipovca posječena je i otuđena veća količina stabala jasena, graba i klena. Krađa se dogodila koncem siječnja. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Od prometnih nezgoda u posljednja 24 sata policija izdvaja nezgodu koja se dogodila na raskrižju cesta između mjesta Posavski Podgajci i Rajevo Selo. Naime, 74-godišnjak iz Vukovara upravljao je osobnim automobilom, vukovarskih registracijskih oznaka, a dolaskom do raskrižja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste te je vozilom sletio na travnatu površinu zadobivši teže tjelesne ozlijede.

ĐURKO KARALIĆ