Iz vinkovačke VIA-e pozivaju poduzetnike za iskaz interesa za ulaganje u proširenu Industrijsku zonu Zalužje

Foto: VIA

Iz Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA uputili su poziv poduzetnicima za iskaz interesa za potrebe građevinskih čestica i proširenoj Industrijskoj zoni Zalužje koja će se graditi na 110 hektara koje država proljetos darovala Gradu Vinkovcima.

Grad zajedno s Agencijom za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA trenutno radi na infrastrukturnom opremanju Zone za poduzetnike i potencijalne investitore, napominju iz VIA-e.

Riječ je o zemljištu koje se naslanja na postojeću vinkovačku zonu Zalužje, a nalazi se uz državnu cestu Vinkovci-Županja.

“Ako imate potrebu za širenjem poslovanja i zainteresirani ste za ulaganje u novu Zonu, pošaljite nam zahtjeve i potrebe kako bi uz pomoć Vaših odgovora mogli procijeniti veličinu čestica i kapacitete infrastrukturne opreme. Recite nam Vaše mišljenje i sugestije kako bi stvorili najbolje moguće uvjete za rad poduzetnika u Zoni! Možete preuzeti obrazac upitnika u Word datoteci pritiskom na gumb ispod teksta ili pritisnite poveznicu s online obrascem, izaberite način koji Vam više odgovara”, navodi se u pozivu te se moli zainteresirane da ispunjeni obrazac dostave na uprava@viavinkovci.hr

Link obrasca: https://forms.gle/ALqvDj1vDi3tzK6m6