Ivan Bosančić primio lijepu missicu zahvalivši joj na promociji Vinkovaca

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Miss turizma Hrvatske Magdalenu Brkić, koja je na nedavno održanom svjetskom izboru za Miss turizma osvojila 6. mjesto, primio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, zahvalivši je na promociji Vinkovaca i Hrvatske.

“Magdalena je izvrsna djevojka koja uz studij biologije trenira i rukomet, a našla je vremena i za manekenstvo. Zahvaljujući njoj dugo nismo imali ovako dobru promociju Vinkovaca na svjetskoj razini”, kazao je gradonačelnik Ivan Bosančić darivajući lijepu Vinkovčanku cvijećem i prigodnim poklonima.

Po riječima Magdalene Brkić, izbor za Miss turizma Svijeta nije samo natjecanje u ljepoti već i prilika da se predstave turistički potencijali zemalja iz kojih dolaze kandidatkinje.

“U svim kontaktima uvijek sam s ponosom isticala da ja dolazim iz najstarijeg grada u Europi”, kazala je Magdalena Brkić koja se iz Malezije gdje je održan svjetski izbor vratila prepuna lijepih dojmova.

Bilo je jako lijepo, a sada se vraćam fakultetskim obvezama kojih se nagomilalo i rukometu, poručila je Magdalena Brkić dodajući kako joj je želja da se ovogodišnji izbor za Miss turizma Hrvatske, na kojem će krunu predati novoj missici, održi u Vinkovcima.