HNS se priprema za lokalne izbore

VINKOVCI, Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak ovoga vikenda održava u više gradova u Slavoniji sastanke s čelnicima podružnice ove stranke, a sve u cilju priprema pred lokalne izbore.

„Želimo već sada pisati programe i donijeti odgovornost i rezultat kako u čitavoj državi tako posebno u Vinkovcima, Osijeku i ostalim općinama i gradovima odnosno slavonsko-baranjskim županijama“, rekao je Vrdoljak.

Dodao je kako s čelnicima podružnica razgovaraju otvoreno te da ujedno planiraju i pripremaju svoje kandidate za načelnike i gradonačelnike. Iz HNS-a posebno ističu kako se ova stranka odmah nakon parlamentarnih izbora okrenula pripremama za lokalne izbore za razliku od nekih drugih stranaka koje se bave unutarstranačkim izborima.

Brojnost i snažna stranačka organizacija kao i etablirani pojedinci kao predvodnici HNS-ovih organizacija iz izbora u izbore potvrđuju rast i snagu HNS-a, a prvenstveno činjenicu da su općine i gradovi koje odgovorno vode HNS-ovci najrazvijenije sredine na području Republike Hrvatske u kojima se puno bolje i kvalitetnije živi“, zaključeno je na radnim sastancima predsjendika HNS-a i čelnika slavonskih podružnica HNS-a.

IVAN MATIĆ

Foto HNS