Gradonačelnik Bosančić primio ultramaratonca Josipa Matezovića

Foto: Grad Vinkovci

Josipa Matezovića, vinkovačkog ultramaratonca koji je ostvario uspjeh na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u trčanju, osvojivši treće mjesto, primio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, čestitavši mu na ostvarenom rezultatu.

U vrlo jakoj konkurenciji, u utrci koja se trči šest sati, Josip je osvojio treće mjesto u Hrvatskoj uz istrčanih 74,3 kilometra, što je inače, drugi hrvatski rezultat u muškoj konkurenciji.

“Svaki rezultat dolazi po onome koliko u to uložiš i sve ono što uložiš nekako se i vrati kad-tad. Ja sam sada dočekao ovaj rezultat i zahvalan sam i Bogu i svojoj obitelji što sam to uspio ostvariti, i za sebe i za svoj klub i za svoj grad”, kazao je Josip Matezović.

” Impresioniran sam čuvši sve te podatke i na koji način se treba pripremiti. Rezultat je to velikog odricanja i vjere u svoje mogućnosti, a ovakvi sportaši i rezultati odličan su primjer mladima kako se uz puno rada i truda može postići nešto nevjerojatno”, kazao je gradonačelnik Ivan Bosančić poželjevši Josipu Matezoviću još puno dobrih rezultata.