Grad Vinkovci i MUP RH zajedno obnavljaju zgradu PP Vinkovci

Foto: www.novosti.hr

VINKOVCI, Povodom Dana policije, koji je obilježen 29. rujna na blagdan Sv. Mihovila, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić posjetio je PP Vinkovci s ciljem upoznavanja s radovima na obnovi zgrade postaje. Bosančić je tom prilikom rekao kako se radi o vrijednom zajedničkom projektu kroz koji će ovaj objekt biti etapno obnovljen što će u konačnici policajcima omogućiti kvalitetnije i ugodnije uvjete za rad.

„U ovoj prvoj etapi sanirano je krovište te su uređeni kuhinja i sanitarni čvorovi. Uloženo je ukupno pola milijuna kuna, a Grad je osigurao pola iznosa. U sljedećem razdoblju namjera nam je i urediti i ostali dio prostora. Ovdje se dugo godina nije ulagalo i sada su velike potrebe, ali mislim da možemo u vrlo skorom vremenu postići rezultat koji smo zacrtali. Naši policajci vrijedno rade na sigurnosti naših građana i najmanje što zaslužuju to je da imaju uvjete za rad kakvi im pripadaju”, rekao je Bosančić.

Zapovjednik PP Vinkovci Marijan Sičanica istakao je kako će vinkovačka policija nastojati da ova policijska postaja s ovim operativnim sastavom i dalje maksimalno posvećuje pažnju stanju sigurnosti u gradu Vinkovcima kako bi ga doveli na što višu razinu.