Goran Dragaš održao motivacijski govor mladim Vukovarcima

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Goran Dragaš (21) iz Vukovara, javnosti poznat i kao skladatelj glazbe za najave hollywoodskih filmova, održao je vukovarskim učenicima motivacijski govor o svojoj karijeri i svome uspjehu. O njegovoj karijeri govori i to kako je autor glazbe za najavu desetina hollywoodskih filmova među kojima su i najave za filmove poput  Spiderman, Top Gun: Maverick, Game of Thrones, Frozen, Pirati s Kariba…

Sve to dovelo je do toga da je Dragaš postao jedan od vodećih svjetskih glazbenika ove vrste filmske glazbe. Govoreći okupljenima Dragaš je rekao kako je glazba veliki dio njegovog života te da je sve zapravo započelo kada su njegovi zapisi na youtube-u imali puno pregleda što mu je otvorilo neka od vrata.   

„Svoj hobi pretvorio sam u posao,nije bilo lako, puno sam skladao bez naknade, ali korak po korak došao sam do uspjeha. Zaista nije bitno koliko puta padnete već koliko ćete puta ustati. Nemojte se bojati pasti i pitati svemir za više. Ciljevi i snovi su daleko bez upornosti i dosljednosti. Ako imaš viziju i leptiriće u trbuhu dok radiš na toj viziji, u životu će ti se pružiti prilike koje se drugima možda čine nestvarnima. Morate samo biti ustrajni, kreativni i ne odustajati, već ići naprijed“, rekao je Dragaš.