Dražen Kalaica izabran za predsjednika HSP AS Općine Nuštar

Foto: HSP AS

NUŠTAR, Na izbornom zboru Podružnice Nuštar HSP AS Dražen Kalaica izabran je za predsjednika ove stranačke podružnice. Njegovi zamjenici su Jozo Kasalo i Ivan Šprem.

„Ovim zborom HSP AS je potvrdio svoju spremnost i sposobnost da zajedno sa svojim partnerima preuzme odgovornost upravljanja ovom općinom. Današnjim danom krećemo po pobjedu u nadolazećim izborima“, rekao  je Kalaica nakon što je izabran za predsjednika.

Na izbornom zboru u Nuštru nazočili su i predsjednik stranke Hrvoje Niče, glavni tajnik stranke Pero Ćorić kao i drugi gosti. Još jednom je ponovljeno kako HSP AS  ima važeću odluku da nigdje predizborno i postizborno ne može i neće ići s baštinicima zločinačkih programa Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om i njihovim prirodnim partnerima. Zborom je predsjedavao predsjednik NO HSP AS i predsjednik županijske skupštine Vukovarsko-srijemske županije Antun-Toni Žagar.

„Moramo priznati da i HSP AS ima svojih mana, a to je da u svojim redovima nema komunista i partizana“, između ostalog poručio je Antun-Toni Žagar.