Djeca iz NK Sokol Berak izveli na teren igrače Osijeka i Hajduka

Foto: Davor Javorović/ PIXSELL

OSIJEK, BERAK, Bez obzira što vremenske prilike nisu išle u prilog igračima i navijačima na derbiju između Osijeka i Hajduka, sigurno ima onih koji će nedjeljnu utakmicu pamtiti jako dugo, neki i zauvijek. To se prvenstveno odnosi na polaznike Škole nogometa NK Sokol Berak koji su nam bili posebni gosti i proveli su nekoliko vrlo ugodnih sati u Gradskom vrtu.

„Neizmjerno smo zahvalni ljudima u NK Osijek, posebno klupskim čelnicima, što su nam pružili mogućnost da naši najmlađi članovi izvode igrače i suce na teren uoči početka utakmice. Također, zahvaljujemo na poklonima za naš klub, na gostoprimstvu koje su nam ukazali. Zadovoljstvo djece i njihovih roditelja zaista je potpuno“, rekao nam je Gabrijel Kujundžić, jedan od onih koji su svakako najzaslužniji za dobru suradnju spomenutog sportskog kolektiva i Bijelo-plavih.

Još nešto je ostalo upečatljivo, a vezano je uz boravak mladih Berčane na u Gradskom vrtu. Na kraju su se svi zajedno učlanili u Bijelo-plavi klub, dobili svoje iskaznice i tako postali bogatiji za prelijepo iskustvo, a NK Osijek je dobio još pedesetak novih članova u svojoj velikoj obitelji. 

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Autor: NK Osijek