Cibalia spremna za Hajduk

VINKOVCI, Započelo je prvenstvo u Max tv Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi u kojoj će nakon tri drugoligaške sezone nastupiti i povratnik u prvoligaško društvo, vinkovačka Cibalia.

Na svome stadionu, Cibalia u nedjelju, 17. srpnja, s početkom u 21 sat dočekuje splitski Hajduk. O pripremama te očekivanjima nedjeljne utakmice, na konferenciji za novinare govorio je trener Cibalije Stanko Mršić.

“Pripremne utakmice koje smo odigrali s vrlo kvalitetnim klubovima daju nam za pravo da se možemo nadati jednoj dobroj utakmici u dobroj atmosferi. Igrači moraju biti pametni i moraju znati kada i u koje vrijeme što napraviti. Ako budemo ponovili igru iz gotovo svih utakmica, a posebno onu protiv Krasnodara, nadam se da ćemo dobro proći”, poručio je Mršić.

Novinarima se obratio i zadnji vezni igrač vinkovačkog prvoligaša Luka Mijoković.

“Odigrali smo utakmice protiv jakih protivnika i pokazali smo da se možemo nositi protiv svakog protivnika. Imali smo mali problema s realizacijom, ali smo protiv Krasnodara iskazali i te sposobnosti i kada imamo svoj dan mislim da zbog toga imamo pravo na optimizam protiv Hajduka. Protivnik ima veliko ime pa motiv kod nas za tu utakmicu neće biti upitan”, kazao je Mijoković.

ĐURO KARALIĆ