Ćavar: Želim građanima ponuditi viziju politike jednakih šansi za sve, a ne samo podobne

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Kandidat SDP-a za vukovarsko-srijemskog župana Davor Ćavar izrazio je danas u Vukovaru zadovoljstvo predkampanjom za lokalne izbore rekavši kako je isključivo fokusiran za vlastitu kandidaturu i program koji nudi biračima.

“Ne opterećujem se protukandidatima. Sve ih uvažavam i poštujem, ali me isključivo zanima moj program za koji mislim da je vrlo dobar i nudi odgovore na brojna pitanja koja danas muče hrvatske građane. Cilj mi je da županijska vlast bude servis građanima. To je ono za što se i ja i SDP koji stoji iza mene, zalažemo. U kampanju ulazim bez velikih obećanja i šarenih laža jer želim građanima ponuditi viziju jedne drugačije politike, bliske običnom čovjeku i njegovim potrebama. Želim jednostavno stvoriti situaciju u kojoj postoji jednaka šansa za sve, a ne samo podobne”, kazao je Ćavar.

Tijekom boravka u Vukovaru, Davor Ćavar se susreo i s bivšim predsjednikom Republike Ivom Josipovićem koji je u Vukovar došao dati podršku kandidatu za gradonačelnika Damiru Maduni, iza kojega stoji vukovarski SDP.

“”Drago nam da je bivši predsjednik Republike Ivo Josipović došao dati podršku jer je to dokaz naše snage i našeg zajedništva”, kazao je SDP-ov kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Davor Ćavar.