Uz glazbu i druženje Nenad Bučko i koalicija Živim Vukovar započeli s prikupljanjem potpisa za lokalne izbore

Foto: HNS

VUKOVAR, Kandidat za gradonačelnika Grada Vukovara koalicije Živim Vukovar Nenad Bučko i koalicijska lista Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati, Aktivnih nezavisnih umirovljenika i Hrvatske seljačke stranke počeli su sa sakupljanjem potpisa za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Građani su se s Nenadom Bučkom i kandidatima koalicije mogli družiti u Borovu Naselju i centru grada. Uz podjelu promidžbenih materijala, druženje i glazbu građanima je predstavljen program Živim Vukovar kao i koalicija koja na izbore izlazi pod sloganima „Ni lijevo, ni levo, ni desno. Samo naprijed!“ i „Za Vukovar koji živi, radi i stvara.“

„Izuzetno mi je drago vidjeti da je toliko ljudi prepoznalo moju kandidaturu i program naše koalicije. Ovakav odaziv građana, razgovori koji se vode pa i atmosfera na našim štandovima jasna su poruka da su Vukovarci okrenuti temama budućnosti i žele da naš Vukovar ide naprijed“ kratko je prokomentirao Nenad Bučko koji je uz članove tima proveo jutro u razgovoru i druženju s građanima koji su se okupljali oko štanda koalicije kako bi iskazali svoju podršku Bučkovoj kandidaturi, ali i postavljali pitanja o programu koalicije.