Brojnim događanjima nastavljena proslava Dana Grada Vinkovaca

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Proslava Dana Grada Vinkovaca, nakon jučer održane svečane sjednice Gradskoga vijeća, nastavljena je danas tradicionalnim 13. Moto susretima, Međunarodnom kajakaškom regatom na Bosutu te postrojavanjem povjesnih postrojbi na Trgu bana Josipa Šokčevića.

“Drago mi je da je toliko događanja u gradu i da imamo što ponuditi građanima u dane kada slavimo Dan Grada, grada na koji smo svi ponosni”, kazao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je bio nazočan svim događanjima.

Izrazio je zadovoljstvo što je jučer u Vinkovcima održana sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem zbog koje je u gradu boravilo pola Vlade i premijer Andrej Plenković.

“Sve skupa to nam je poticaj da još više i bolje radimo u korist naših Vinkovaca. Već u jesen idemo s novim projektima, s gradnjom Gradske knjižnice, novom kanalizacijom, radovima na izgradnji Poduzetničkog inkubatora, a na proljeće mislimo započeti i s radovima na uređenju staza u Gradskom parku. Bit će malo gužvi u prometu zbog tih radova, ali sve to činimo kako bi imali još ljepši grad”, poručio je Ivan Bosančić.