Biljar klub “Cibalia” poziva na prijem novih članova

Foto: znet.hr

VINKOVCI, Iz vinkovačkog Biljar kluba “Cibalia” pozivaju zainteresirane za ovaj sport da se prijave za članstvo u klubu koje je, kako poručuju, moguće jedino izboriti kroz natjecanje na turniru koji će se održati idućeg mjeseca.

“Trenutni broj članova je ograničen i u mogućnosti smo primiti još pet
novih aktivni članova. Svi zainteresirani prijavljuju se na sudjelovanje u turniru. Prvih pet na truniru postat će naši novi članovi. Prva dva igrača dobit će dodatnu nagradu u obliku besplatne članarine za cijelu godinu”, poručuju iz Biljar kluba “Cibalia”.

Napominju kako svi novi članovi dobivaju stručnu edukaciju i trening u cilju napretka te mogućnost sudjelovanja na klupskim, a zatim i regionalnim te državnim natjecanjima. Od aktivnih članova očekuje se da ispunjavaju klupske obaveze koje se odnose na kodeks ponašanja u klubu, obavezno sudjelovanje u klupskoj internoj ligi, kao i sudjelovanje na svim natjecanjima ovisno o klupskom statusu igrača.

“Prijavite se za članstvo na način da pošaljete poruku (sms ili viber) na broj telefona +385 91 339 0510 sa svojim podacima: ime i prezime, adresa, godište, spol uz napomenu prijava za članstvo u Biljar klub „Cibalia“. Isti broj možete i nazvati ako vam je potrebna dodatna informacija. Prijave primamo do 31.7.2020., a selekcijski trunir bit će orgaiziran u prvoj polovici kolovoza”, poručuju iz Biljar kluba “Cibalia” Vinkovci.

Biljar klub „Cibalia“ član je Hrvatskog biljarskog saveza i Vinkovačke zajednice sportskih udruga. Registriran je 2006. godine i aktivno sudjeluje već 14 godina u državnim i regionalnim natjecanjima. Klupski prostor se nalazi u Vinkovcima na adresi Ohridska bb (Lapovci), a opremljen je s
tri vrhunska natjecateljska stola i domaćin je brojnim državnim natjecanjima u kojima su sudjelovali brojni i u Europi poznati igrači.