Bez novoboljelih u županiji, izliječene još 2 osobe

Foto: VSŽ

VUKOVAR, U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19 te je tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje 40. Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata izliječene su 2 osobe iz Vinkovaca, što čini ukupno 19 izliječenih osoba na području županije. Ukupno je tijekom posljednjih 24 sata testirana 21 osoba ili ukupno 1101 do sada. U samoizolaciji na području županije nalazi se 526 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su 3 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo da su u sva tri slučaja prijave osnovane. Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 9 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 4 medicinskih sestara/tehničara, 2 druga zdravstvena i 1 nezdravstveni radnik. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 3, od kojih je 1 liječnik i 2 medicinske sestre/tehničari.