Bartolović: Moramo biti odgovorni prema sami, klubu i grbu koji nosimo

Foto: sportalo.hr

VINKOVCI, Mladen Bartolović i službeno je potvrđen za novog trenera vinkovačkog nogometnog prvoligaša Cibalije, a zadatak mu je, kako je i sam kazao na predstavljanju novinarima, očuvati status Cibalije kao člana Prve HNL.

“Drago mi je da nemam opterećenje s obzirom na situaciju koju sam zatekao i u kojoj se nalazimo, ali sigurno je da ćemo učiniti sve ne bi li dostigli Split i spasili se, bilo kroz kvalifiikacije, bilo kroz izravni opstanak”, kazao je taj bivši igrač Cibalije, Hajduka i Dinama koji će u narednih, preostalih 11 kola pokušati s nebeskoplavom momčadi izboriti ostanak u Prvoj HNL.

Ukoliko se to ipak ne dogodi, primarni Bartolovićev cilj je na ljeto stabilizirati Cibaliju kako bi 1919. godine, kada se obilježava 100. obljetnica postojanja Cibalije, klub ponovno bio u Prvoj ligi.

“Moramo imati odgovornost prema samima sebi, prema klubu i grbu koji nosimo i smatram da ćemo samo na taj način, kroz pozitivnu priču i vjeru, uspjeti spasiti se i očuvati prvoligaški status”, poručio je Mladen Bartlović s kojim je Cibalia potpisala dvogodišnji ugovor.