Nastavljena sanacija ulica u Vukovaru

Foto: Hrvatski radio Vukovar

VUKOVAR, Gradonačelnik Vukovara Ivan penava i njegov zamjenik Marijan Pavliček obišli su dvije sanirane gradske ulice – Franje Kuhača i Kneza Višeslava. Tom prilikom Penava je rekao kako su uz sanaciju prometnice odrađeni i radovi na sanaciji nogostupa kao i na sustavu oborinske odvodnje. Ukupna vrijednost radova u te dvije ulice iznosi oko pola milijuna kuna.

„Nastavak je to vrlo jakog tempa koji smo si postavili dolaskom na vlast. Prošli tjedan otvorili smo saniranu dionicu šetnice, tjedan prije novoizgrađeno plivalište, a kroz koji tjedan otvaramo i novu tržnicu. Sve to dovoljno govori o dinamici rada koju smo si zadali ali i o količini odrađenog posla. Nastavit ćemo i dalje sa svojim planom i programom, neprestano pokušavajući podići grad Vukovar na višu razinu odnosno od njega stvoriti ono što već i je, najljepši grad i najbolje mjesto za život u istočnom dijelu Hrvatske“, rekao je Penava.

Zamjenik vukovarskog gradonačelnika Marijan Pavliček rekao je kako su gradske vlasti u protekle dvije godine sanirali otprilike 40-ak prometnica.

„Tijekom travnja za promet ćemo otvoriti još sedam kao i dva nova dječja igrališta. Željno očekujemo završetak radova na projektu Vukovar kako bi se posvetili gradskoj četvrti Sajmište jer je u tom djelu grada komunalna infrastruktura uistinu najlošija. Želimo da svi ljudi u gradu Vukovaru imaju podjednake i uvjete i kvalitetu života“, rekao je Pavliček.