5. Regionalna konferencija gospodarstvenika otvorila brojna pitanja

VINKOVCI, Po 5. put uspješno je održana Regionalna konferencija gospodarstvenika u Vinkovcima koju je organizirala Lotusmedia d.o.o. u partnerstvu s HGK Vukovar i Razvojnom agencijom Vukovarsko srijemska županije HRAST uz potporu Grada Vinkovaca i Vukovarsko srijemske županije i mnogobrojnih sponzora i medijskih pokrovitelja.

“Svi smo svjesni u kojim vremenima živimo sto nam se događa, zato je cilj ove konferencije poručiti sudionicima i svim onima koji nas budu pratili kroz jedan vid odgovornosti prepoznavanja vrijednosti, rada, međusobnog zajedništva, da na taj način svi skupa dođemo do rješenja kako izaći iz ove krize ali i pokrenuti Hrvatsku u pravom smjeru”, kazala je Mara Majstorović iz Lotusmedia.

Konferencija je privukla 100-tinjak poduzetnike, obrtnika i predstavnika javnih ustanova iz Hrvatske, Srbije i Mađarske koji su imali prigodu iz panel diskusija i niza predavanja čuti vrhunske predavače i zanimljive teme. Petar Majstorović iz BestPractice govorio je tako na temu “Vođa novog kova!”, Izvorka Jurić iz Baggizma o temi “Kreativnost poslovanja”, Mara Majstorović pozornost je posvetila temi “NLP kao model uspješnosti”, Tihana Dragičević iz Elevatea “Coachingom pomaknite granice izvrsnosti”, a Toni Milun iz Algebre temi “Problemi i izazovi”.

Cilj konferencije, održane na temu “Kako o(p)stati u poslu?”, bio je potaknuti proaktivnost i razbiti strah i uvjerenja od mogućih potpora i sredstava koja su dostupna za poticanje poduzetništva, te potaknuti jačanje suradnje i zajedništva u ostvarivanju poduzetničkih pothvata.

ĐURO KARALIĆ