Ukrao novčanik s karticama pa na bankomatu podigao više tisuća kuna

Foto: mup.hr

VINKOVCI, Očevidom požara koji je izbio u obiteljskoj kući u Vukovaru, u Zrmanjskoj ulici tijekom noći 12./13. ožujka utvrđeno je kako je uzrok požara nepažljivo rukovanje benzinom prilikom paljenja vatre u peći na kruto gorivo, izvjestila je policija.

U požaru je ozlijeđen 20-godišnjak iz Ostrova koji je zadržan na liječenju u KBC Osijek, dok je naknadno, u Općoj županijskoj bolnici Vukovar, utvrđeno kako 20-godišnjakinja iz Vukovara nema ozljeda.

Nepažnja prilikom paljenja vatre u peći na kruto gorivo također je uzrok i požara koji je izbio u obiteljskoj kući u Vukovaru, u Petrinjskoj ulici, u noći 12./13. ožujka, u kojoj je ozlijeđen 82-godišnji vlasnik.

Iz torbe 49-godišnje Vukovarke otuđen je novčanik u kojim su se nalazile osobne isprave, bankovne kartice i novac. Krađa se dogodila jučer, 13. ožujka, u poslijepodnevnim satima, u Vukovaru, u Županijskoj ulici. Počinitelj je nakon krađe na bankomatu podignuo i više tisuća kuna s bankovnog računa 49-godišnjakinje.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta(Apševci) i dvije prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene(Županja, Vera-Bobota).