Tijekom provjere identiteta 18-godišnjak odbacio dva pvc paketića sa extasyem i speedom

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, U svome redovitom izvješću iz PU Vukovarsko-srijemske županije izvijestili su kako je za vrijeme provjere identiteta osobe u četvrtak, u Cerni, ulici, oko 00,30 sati 18-godišnjak iz Vinkovaca odbacio je dva pvc paketića. Provjerom sadržaja paketića pronađeno je 28 tableta „ecstasy“ i 3,2 g „speed-a“. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 18-godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Više tisuća kuna otuđeno je iz obiteljske kuće  82-godišnjakinje u Vinkovcima. Krađa se dogodila 16. kolovoza u jutarnjim satima.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Županja, Borovo, Orolik) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Ta nesreća dogodila se u četvrtak, oko 14,35 sati. Policija navodi kako je do nesreće došlo kada je 25-godišnjakinja iz Borova upravljala osobnim automobilom inozemnih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Glavne ulice u Borovu. Prilikom skretanja ulijevo, na kolni prilaz, oduzela je prednost prolaska motociklu „Suzuki“ kojim je upravljao 40-godišnjak iz Vukovara. U sudaru automobila i motocikla teže je ozlijeđen vozač motocikla.