Županijski SDP se ogradio od izjava svoga vijećnika, Željka Đoića, na Županijskoj skupštini

Foto: SDP

VUKOVAR, Poslije posljednje sjednice Županijske skupštine Vukovarsko – srijemske županije, na kojoj je vijećnik SDP-a Željko Đoić govorio o županu Damiru Dekaniću, danas je se oglasila Županijska organizacija SDP-a koji navode kako se ograđuju od iznesenih stavova spomenutog županijskog vijećnika.

“Vijećnik Džoić već duže vremena iznosi svoje osobne političke stavove, ili možda čak i stavove tvrtke Agro – klaster d.o.o koju je osnovala Vukovarsko-srijemska županija, a čiji je od nedavno zaposlenik, na sjednicama Županijske skupštine bez prethodnih konzultacija s izabranim rukovodstvom stranke čiji je vijećnik. O njegovom političkom djelovanju unutar SDP-a raspravit će se na sljedećoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije”, navodi se u priopćenju za medije kojega potpisuje v.d. predsjednik Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko – srijemske županije Mario Milinković.

Dodaju i da što se tiče stava novoizabranog rukovodstva SDP-a Vukovarsko-srijemske županije kako žele naglasiti da je njihov fokus na kreiranju novih rješenja i politika za unaprjeđenje života naših sugrađanki i sugrađana te na podizanju i osnaživanju naših organizacija diljem županije.