Uzrok smrti 62-godišnjakinje u Andrijaševcima je udar struje

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Policijska uprava vukovarsko-srijemska dovršila je očevid u Andrijaševcima, u predjelu Šurakovac, gdje je 25 svibnja pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe.

„S obzirom na sve okolnosti tog događaja, sudski vještak je 26. svibnja u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar, proveo obdukciju tog mrtvog tijela, te je utvrdio da je uzrok smrti 62-godišnjakinje zatajenje rada srca uslijed strujnog udara. Kriminalističkim istraživanjem smo utvrdili da je smrtno stradala u srijedu 25. svibnja 2022. godine oko 15 sati na toj vikendici koristeći elemente tuša, te je pritom došlo do proboja struje na instalaciju tuša, te strujnog udara na njeno tijelo, što je za nju bilo smrtonosno“,  navodi se u priopćenju policije.

Dodaju i kako će PU nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće o tom događaju. U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće (Vinkovci, Stari Jankovci, cesta D2 Vukovar-Sotin, granični prijelaz Gunja), te je u njima nastupila samo materijalna šteta