Županija raspisala javni poziv za poduzetnike, na raspolaganju 340.000 eura

Foto: Pixabay

Vukovarsko-srijemska županije objavila je javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2024. godinu.

Pravo na potporu imaju poduzetnici koji posluju na području Vukovarsko-srijemske županije, bez obzira na vrstu djelatnosti osim poduzetnika koji su registrirani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti.

Ukupna planirana vrijednost javnog poziva je 340.000 eura, a po pojedinom programu može se prijaviti i ugovoriti iznos od 700 do 7 tisuća eura.

Sve pristigle prijave pregledat će Povjerenstvo za administrativnu provjeru i Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele sredstava temeljem Javnog poziva za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2024. godinu.

Otvoren je od trenutka objave na Internet stranici Vukovarsko-srijemske županije do utroška sredstava planiranih u proračunu Županije za tu namjenu, a najkasnije 30 dana od dana objave na stranici Vukovarsko-srijemske županije.

Sve potrebne informacije o pozivu pročitajte ovdje.