Županija prigodnim paketima donirala djecu iz udruge Vukovarski leptirići

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VUKOVAR, Povodom uskrsnih blagdana Vukovarsko – srijemska županija i ove godine tradicionalno je prigodnim paketićima darivala ustanove koje brinu o najmlađim osobama s invaliditetom. Isto tako darivane su i ustanove koje skrbe o obiteljima u potrebi. Zamjenik župana Franjo Orešković uručio je prigodne paketiće djeci iz Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići“ te tom prilikom kazao kako županija svake godine, u skladu s mogućnostima, daruje one u potrebi.

„Ove godine odlučili smo paketiće osobno uručiti djeci iz udruge Vukovarski leptirići. Suradnja s udrugama na području županije je vrlo dobra, a županija će i u budućnosti nastaviti podupirati njihov rad“, rekao je Orešković.

Psihologinja na programu poludnevnog boravka u udruzi Vukovarski leptirići Maja Milidrag zahvalila je županiji što je se sjetila djece iz njihove udruge kao i što su prepoznali njihov rad i trud.

„Svakodnevno se trudimo raditi što više s našom djecom u udruzi. Cijeli tjedan smo bili dobri, izrađivali smo ukrase i crteže, a sve kako bi djeca danas u gnijezdo dobila znak pažnje“, rekla je Milidrag.