Tradicionalni uskrsni domjenak za predstavnike medija

Foto: Novosti

VUKOVAR, Godinama unazad župani Vukovarsko – srijemske županije su povodom Uskrsa organizirali domjenke za predstavnike medija. Tu praksu je nastavio i Damir Dekanić koji je danas organizirao domjenak za novinare i ostale medijske djelatnike iz Vukovarsko – srijemske županije. Bila je ovo prilika i da se malo popriča ali prije svega da se ukaže na značaj koji imaju djelatnici medija kako bi građani bili izvješteni o svemu što se događa na našim prostorima.

„Pozvali smo vas danas ovdje kako bismo vam zahvalili na medijskom praćenju. U razdoblju koje je iza nas bili ste u 99% slučajeva vrlo korektni. Ostanite i dalje takvi na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Dekanić koji je tom prilikom svima uputio I čestitku za nadolazeće uskrsne blagdane.

Ispred okupljenih novinara predsjednik podružnice HND-a Vukovarsko – srijemske županije Željko Draženović zahvalio je na pozivu ali i na uvažavanju rada novinara.

“Radimo važan i odgovoran posao koji je u interesu vas kao vlasti, ali i cjelokupne javnosti. Kao što ste rekli, kada zaslužite hvalit ćemo vas, kada ne, nećemo jer tako je najbolje i najpoštenije. Isto tako jedino na takav način možemo nešto postići”, rekao je Draženović.