Župan upriličio božićni prijem za novinare

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VUKOVAR, Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana župan Vukovarsko – srijemske županije Božo Galić u Palači srijem u Vukovaru i ove godine upriličio je prijem za novinare i urednike s područja županije. U svome obraćanju novinarima Galić je rekao kako su upravo oni ti koji prenose  vijesti iz naših općina i gradova i mi zahvaljujemo na tome.

„Uvijek želimo da do svakog čovjeka dođe informacija o nečemu što radimo. Puno smo ove godine radili, na puno lokacija ste trebali doći i nešto zabilježiti i prenijeti javnosti. Gledajući ovu godinu i prošlu, može se govoriti o optimizmu i ja sam sada lagani optimist gledajući rezultate koji se pokazuju posebno u zadnjih godinu dana. Naravno, želja nam je dalje nastaviti još bolje i da u tom pravcu zajedno djelujemo”, rekao je Galić.

Predsjednik Ogranka HND-a Vukovarsko – srijemske županije Željko Draženović zahvalio se u ime novinara na dosadašnjoj suradnji.

“Doista mi jesmo važan dio u kreiranju mijenja javnosti, međutim, mi ne možemo to dobro raditi ako nemamo podršku od vas i od vaših suradnika. Ta suradnja do sada je bila odlična i vjerujem da će u sljedećoj godini biti još bolja i da ćemo još bolje raditi u službi javnosti, kojoj moramo služiti i vi i mi, svatko na svoj način”, rekao je Draženović.