Zlatne kune vinkovačkim tvrtkama Boso i Grad-Export te županjskoj tvrtki Seges

Foto: HGK GK Vukovar

VUKOVAR, Hrvatska gospodarska komora (HGK) – Županijska komora Vukovar na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća dodijelila je plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja Vukovarsko-srijemske županije za ostvarene poslovne rezultate u 2018. godini.

U konkurenciji malih trgovačkih društava za 2018. godinu nominirane su tvrtke: Cezareja d.o.o. Nijemci, Dinoza d.o.o. Bošnjaci, Euro Bau & Projektmanagment d.o.o. Rajevo selo, Istraživač Benz d.o.o. Nuštar, Seges d.o.o. Županja, a Zlatnu plaketu dobila je tvrtka Seges d.o.o. Županja.

U kategoriji srednjih trgovačkih društava nominirane su tvrtke: Cestorad d.d. Vinkovci, Grad-Export d.o.o. Vinkovci, Interier – mont d.o.o. Vukovar, Pro-team d.o.o. Vukovar, Slavonija-Bošković d.o.o. Cerna, a Zlatnu plaketu dobila je tvrtka Grad-Export d.o.o. Vinkovci.

U kategorije velikih trgovačkih društava nominirane su sljedeće tvrtke: Boso d.o.o. Vinkovci, Dilj d.o.o. Vinkovci, Drvna industrija Spačva d.d. Vinkovci, Pekar d.o.o. Vinkovci, Same Deutz-Fahr Žetelice d.o.o. Županja, a Zlatnu plaketu dobila je tvrtka Boso d.o.o.o. Vinkovci.

Na početku svečane sjednice Gospodarskog vijeća HGK ŽK Vukovar nazočnima se obratila predsjednica Županijske komore Vukovar Vinka Ivanković.

“Ovakva priznanja ne samo da prepoznaju dosadašnje uspjehe već potiču i na održavanje kontinuiteta uspješnosti, ali su i poticaj svim ostalima za dodatni trud i zalaganje”, poručila je Ivanković.

Nagrađenima je čestitao i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zahvalivši im na njihovom doprinosu zapošljavanju i razvoju Županije. Župan Galić ujedno je najavio pokretanje dislociranog Studija drvne tehnologije u Vinkovcima, koji će započeti s radom od akademske godine 2020./2021.