Želite li učiti od vrhunskih stručnjaka u području digitalnih alata i obrazovanja iz Norveške i Hrvatske?

Foto: Učilište Studium

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih zajedno s partnerskim ustanovama A1 Hrvatska te Prios Kompetanse iz Kraljevine Norveške provodi projekt pod nazivom ICT 4 Te@chers – IKT vještine u poučavanju koji za cilj ima unaprjeđenje kompetencije poučavanja pomoću suvremene informacijsko-komunikacijske tehnologije za nastavnike i druge odgojno-obrazovne djelatnike na području Vukovarsko-srijemske županije kroz razvoj i implementaciju programa edukacije koji se sastoji od 5 e-modula:

– Primjena umjetne inteligencije u obrazovanju

– Analitička obrada podataka u školama

– Agilnost u obrazovanju

– Pedagoški model online komunikacije

– IKT vještine za rad s učenicima s teškoćama u učenju

Program je razvijen na temelju bilateralne i međusektorske suradnje hrvatskih i norveških partnera. U sklopu iste, djelatnici Učilišta Studium i A1 Hrvatska prošle su godine sudjelovali u studijskom putovanju u Norvešku gdje su imali priliku posjetiti niz ustanova te učiti i razmjenjivati znanje i iskustva s kolegama i stručnjacima za informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju. Zahvaljujući tome, izrađen je suvremen program edukacije koji odgovara potrebama nastavnika i učenika, a osim programa, izrađeni su e-moduli dostupni putem eLearning platforme Učilišta Studium. Svaki od njih sadrži interaktivne digitalne nastavne materijale i smjernice za provođenje aktivnosti u razredu.

Edukacija je besplatna za zainteresirane nastavnike i ostale odgojno-obrazovne djelatnike osnovnih škola s područja Vukovarsko-srijemske županije. Projekt je financiran sredstvima Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora 2014.-2020. kroz program Program „Lokalni razvoj i smanjenje siromaštva“.

Kontakt za prijave i dodatne informacije:

tel: 091/356-0000

e-mail: projekti@uciliste-studium.hr

promo