Želite biti policajac/policajka? Ovo vam je idealna prilika!

Foto Snimio Jure Mišković / HANZA MEDIA

VINKOVCI, Policijska uprava (PU) vukovarsko-srijemska i Policijska akademija pozivaju sve mlade, zainteresirane za školovanje za zanimanje policajac/policajka, na javnu demonstraciju i promociju zanimanja policajac/policajka, koja će se upriličiti 27. travnja (petak), s početkom u 10 sati, u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole „Ivana Domca“ u Vinkovcima.

Dinamične i atraktivne simulacije svladavanja  tjelesnog napada, napada nožem i vatrenim oružjem, izvest će policijski službenici Interventne jedinice policije, koji će zainteresiranim kandidatima/kandidatkinjama na licu mjesta provjeriti motoričke i tjelesne sposobnosti koje je potrebno zadovoljiti na natječaju za prijam u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018/2019.

Prijave za natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka prikupljaju se od 1. ožujka do 6. srpnja. Planira se upis 600 polaznika/polaznica, a program će započeti 10. rujna 2018. godine.

 O svim uvjetima Natječaja mlade će osobno informirati načelnik Policijske akademije i ravnateljica Policijske škole.

“Pridružite se policiji u adrenalinskom pokaznom programu u petak, u 10 sati u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole te se osobno uvjerite kako biti policajac nije samo posao-to je način života”, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.