Zaželjeli ste se slatkog, a nešto drugačijeg. Na tržnici u Vinkovcima u ponudi inovativne slastice 7Stars

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na gradskoj tržnici u Vinkovcima s radom je počela prva 7Stars trgovina u kojoj sladokusci mogu naći sedam jedinstvenih okusa omiljenih deserata u čašicama ali i razne kremaste kolače, torte i druge slatke delicije spravljene po jedinstvenim recepturama.

Vlasnica Marija Čulo podsjeća kako se priča o 7Starts započela prije dvije godine proizvodnjom smrznutih deserata za hotele i restorane.

“Kako smo polučili dobru reakciju kupaca odlučili smo u Vinkovcima otvoriti i svoju prvu trgovinu”, kaže dodajući kako 7Stars danas zapošljava 11 radnika od kojih su većina žene.

Po njezinim riječima, ovoga ljeta tvrtka je otvorila skladište u Istri, a svojim proizvodima nazočni su i na području Zagreba te dakako, Slavonije.

“Išli smo dosta po sajmovima i na jednom od njih sam vidjela te razne porcije deserata koje su drugačije nego uobičajene i tako je krenulo. Cijenu smo uspjeli prilagoditi mogućnostima naših građana i nadamo se najboljem”, kaže ova mlada poduzetnica dodajući kako 7Stars u ponudi nudi sedam vrsta desertnih čašica, porcije tortica 12 vrsta te dvadesetak drugih proizvoda poput kremastih kolača, božićnih keksa, punjenih kuglofa, a sve spravljeno na nešto drugačiji način nego što je uobičajeno.

Marija Čulo napominje kako je trebalo puno vremena da se pročuje za njihove slatke delicije pri čemu su im dosta pomogle društvene mreže, ali danas ih sve više ljudi zovu i traže ponudu slastica.