Završni dan manifestacije Mjesec sporta

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U organizaciji Javne ustanove Sportski objekti, Grada Vukovara, Zajednice sportskih udruga grada Vukovara i Udruge kineziologa danas je održan treći dan manifestacije Mjesec sporta. Na središnjem gradskom trgu djeca iz vukovarskih vrtića natjecala su se u raznim motoričkim aktivnostima podijeljenim po stanicama.

Kako to i bude s najmlađima bilo je tu puno trke, smijeha, navijanja i zadovoljstva poslije natjecanja, a sve su pratili mame, tate i drugi građani. Po riječima ravnatelja Javne ustanove Sportski objekti Ivana Szabe s današnjim danom završava ovogodišnja manifestacija Mjesec sporta koja se održava po treći put. Prvoga dana sudionici su se natjecali na atletskom stadionu i u nogometnom kavezu dok su se drugoga dana, također na središnjem gradskom trgu, natjecali učenici četvrtih razreda svih vukovarskih osnovnih škola u floorballu.

„S današnjim danom završava ovogodišnja manifestacija Mjesec sporta. Plan nam je da od iduće godine natjecanja se održavaju tijekom cijeloga mjeseca travnja dok bi u svibnju, povodom Dana grada, bila održana finalna natjecanja“, rekao je Szabo.