Zaposlenicima Vinkoproma omogućen preddiplomski studij

VINKOVCI, Visoka škola Nikole Šubića Zrinskog iz Zagreba, koja od jeseni namjerava u Vinkovcima pokrenuti  online studij ekonomije s Informativno-konzultativnim ispitnim centrom u prostorima Hotela Slavonija, nedavno je potpisala s vinkovačkim Vinkopromom ugovor o školovanju zaposlenika toga poduzeća.

Djelatnicima Vinkoproma omogućeno je da  bez napuštanja mjesta stanovanja i dodatnih troškova, nastave svoje obrazovanje i oplemene svoj intelektualni kapital razvojem poduzetničkih vještina i kompetencija.

Subvencioniranjem i posebnim uvjetima studiranja svi zainteresirani djelatnici imaju mogućnost upisa na preddiplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva, i to učeći na daljinu – online studij. Prva generacija Vinkopromovih studenata kreće sa studijem već od jeseni.

Svim će zaposlenicima, budućim studentima, uz korištenje online materijala i uz mogućnost redovite komunikacije s mentorima/profesorima, biti na raspolaganju mentorska mreža studentskog poduzetničkog inkubatora, korištenje beneficija ERASMUS povelje, kao i aktivnosti u pripremi i provedbi nacionalnih i EU projekata.

ZRINSKI.ORG/ĐURO KARALIĆ