Za vikend u prometu ozlijeđeno sedam osoba od kojih jedna teže

Foto: mup.hr

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda dogodilo se 16 prometnih nesreća, od čega devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, šest prometnih nesreća u kojima je ukupno šest osoba lakše ozlijeđeno te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, izvjestila je policija.

Navodeći pojedinosti u svezi prometne nesreće sa teže ozlijeđenom osobom, policija navodi kako je riječ o 30-godišnjaku iz Soljana koji je u nedjelju, oko 3,20 sati, upravljao osobnim automobilom marke „Golf“, županjskih registracijskih oznaka, krećući se ulicom K. Ljudevita Posavskog u Vrbanji, iz smjera Drenovaca u smjeru centra Vrbanje. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku te udario u rasvjetni stup. U prometnoj nesreći 30-godišnjak je teže ozlijeđen.

Policija i izvješćuje i o požaru koji je u nedjelju, oko 7,00 sati, buknuo na tavanskom prostoru poslovnog objekta u Županji, u Vinkovačkoj ulici. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a ugasili su ga vatrogasci DVD Županja. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara kvar na električnom produžnom kabelu. Vlasniku, 63-godišnjaku iz Bošnjaka, pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

ĐURO KARALIĆ