Provala u benzinsku postaju i pljačka poslovnice igara na sreću u Županjii

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU u svome redovitom izvješću izvijestili su kako je u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio u benzinsku postaju u Markušici i tom prilikom otuđio veću količinu cigareta u vrijednosti više tisuća kuna.

U poslovnici igara na sreću u Županji, u ulici J. J. Strossmayera, u petak 2. ožujka, oko 18,40 sati, maskirani muškarac, uz prijetnju od 59-godišnje djelatnice zatražio je novac. Nakon što mu je 59-godišnjakinja predala više tisuća kuna, muškarac se udaljio u nepoznatom smjeru. U događaju djelatnica nije ozlijeđena. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vukovar).

U nedjelju, oko 6,00 sati, u blizini odmorišta „Bošnjaci“ izbio je požar na autobusu „Mercedes“ kosovske prijevozničke tvrtke, koji se kretao prema graničnom prijelazu Bajakovo. Vozač, 52-godišnji državljanin Kosova, pokušao je ugasiti požar koji je izbio u spremniku za prtljagu ispod prednje lijeve strane autobusa, no, požar su u potpunosti ugasili vatrogasci DVD Županja. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama autobusa.