Teže ozlijeđen 67-godišnji mopedist

VINKOVCI, Unazad nekoliko tjedana u Korođu, uz pružni prijelaz, otuđena su i demontirana dva prometna znaka, a materijalna šteta iznosi više stotina kuna, izvjestila je policija.

Nepoznati počinitelj je iskoristivši nepažnju 31-godišnjaka iz Vukovara za vrijeme šetnje u ulici J. J. Strossmayera u Vukovaru, jučer, 22. svibnja, u večernjim satima, iz dječjih kolica otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega tri prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Nijemci, Županja) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, o čemu više slijedi:

Jučer, 22. svibnja oko 10,00 sati u Retkovcima, u ulici B. Radić, 27-godišnjak iz Đakova je upravljajući osobnim automobilom „Volkswagen“, đakovačkih registarskih oznaka, oduzeo prednost prolaska mopedu „Tomos APN“, vinkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 67-godišnjak iz Retkovaca.
Uslijed udara i pada s mopeda na kolnik 67-godišnjak je teže ozlijeđen, navodi policija..