Vukovarsko-srijemski HDZ-ovci: U HDZ građani i dalje imaju najviše povjerenja

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, HDZ je i na ovim lokalnim izborima ostvario očekivano dobar rezultat koji je pokazao kako je u tu stranku građani i dalje imaju najviše povjerenja, a njezinim kandidatima najviše vjeruju, rečeno je na konferenciji za novinare u Županijskom odboru HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije.

Sažimajući rezultate nedjeljnih izbora, predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Dražen Milinković zahvalio je biračima i kazao kako HDZ uz gradonačelnike i većinu u Gradskim vijećima Vukovara, Županje i Otoka očekuje se kako će i Vinkovci u drugom krugu dobiti gradonačelnika iz reda HDZ-a uz već ostvarenu natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću.

“Ostvarili smo i odličan rezultat u većini općina i oni nas raduju”, poručio je Milinković.

Biračima je zahvalio i župan Božo Galić pozvavši ih da u drugom krugu izbora, u kojem će se za dva tjedna za novi mandat župana najistočnije hrvatske županije sučeliti s nezavisnim kandidatom Tomislavom Panenićem, glas daju njemu i kandidatima za njegove zamjenike.

“Potpora koju sam ostvario od 47,30 posto glasova birača u prvom krugu jasno ukazuje kako građani ne žele mjenjati prvog čovjeka županije”, poručio je Galić.

Govorili su i kandidati za zamjenike župana Josip Dabro i Damir Barna koji su također zahvalili biračima i pozvali ih da u drugom krugu glasuju za kandidaturu Bože Galića.