Vulin raspustio vukovarski HDSSB-a, Slavica Jelinić ne priznaje njegove odluke

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Nakon odluke Predsjedništva HDSSB-a o raspuštanju Gradska organizacija te stranke u Vukovaru, dosadašnja predsjednica vukovarske organizacije i vukovarska gradska vjećnica Slavica Jelinić poručila je u priopćenju za javnost kako će i dalje nastaviti politički djelovati kao članica HDSSB-a.

“Vulin je davno suspendiran i nije uopće predsjednik HDSSB-a te su stoga njegove izjave i odluke nepravovaljane i nezakonite kao što mu je nezakonito davanje naloga za nasilno obijanje ureda HDSSB-a i odnošenje dokumentacije što je prijavljeno nadležnim institucijama koje su o tome nadležne po daljnjem postupanju”, navodi Jelinić u priopćenju za javnost.

Ističe kako je na 8. izvanrednom Saboru HDSSB-a za predsjednika HDSSB-a izabran dr. Vladimir Šišljagić, a ona za članicu Predsjedništva, a Damir Doroghazi u Predsjedništvo HDSSB-a.

“Stoga i dalje nastavljamo djelovati kao članovi HDSSB-a kako u Gradskom vijeću Grada Vukovara tako i u javnosti, odnosno prema medijima”, navodi Slavica Jelinić.

Predsjedništvo HDSSB-a jednoglasno je u četvrtak odlučilo raspustiti vukovarsku Gradsku organizaciju te stranke, a za povjerenicu stranke u tome gradu imenovalo Slavicu Marinović.