Vukovarsko-srijemski policajci najjače snage MUP-a u malom nogometu

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske nastavili su niz sportskih uspjeha pobijedivši jaku konkurenciju na malonogometnom turniru „Jake snage MUP-a – Virovitica 2023“.

Turnir su u petak, 30. lipnja u Virovitici organizirali Policijska uprava virovitičko-podravska i HVIDR-a Virovitica, pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitica, a posvećen je svim poginulim i nestalim hrvatskim policajcima Policijske uprave virovitičko-podravske u Domovinskom ratu, a posebice policajcima poginulim u obrani grada Pakraca – Damiru Babuku, Slavku Jagarincu, Damiru Salopeku, Darku Strugaru i Željku Pemperu.

Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa, od čega 11 policijskih, a ekipa Policijske uprave vukovarsko-srijemske je nakon više od šest sati igre, u napetoj završnici boljim izvođenjem šesteraca pobijedila ekipu Policijske uprave zagrebačke. Treće mjesto osvojila je Policijska uprava brodsko-posavska, navodi PU vukovarsko-srijemska.

Također, vrataru vukovarsko-srijemske policijske ekipe, Dariju Storijaku, dodijeljena je medalja za najboljeg vratara turnira.

Više o samom događaju na stranici Policijske uprave virovitičko-podravske.